Lomalaisille

Lomalaisille tärkeää tietoa!

Tervetuloa Kotorantaan hyvinvointilomalle!

Yleistä tietoa lomalaisille

SAAPUMINEN JA LÄHTÖPÄIVÄ

Arkipäivinä loma alkaa sisäänkirjautumisella klo 12. Huomioithan, että Kotorannan henkilökunta ei ole vastaanotossa tai saatavilla, ennen kello kahtatoista. Arkisin alkavilla lomilla lounas tarjotaan tulopäivänä klo 12.30.

Sunnuntaina loma alkaa sisäänkirjautumisella klo 15. Huomioithan, että Kotorannan henkilökunta ei ole vastaanotossa tai saatavilla, ennen iltapäivä kello kolmea. Päivällinen tulopäivänä tarjoillaan klo 16–17.

Arkipäivänä alkavalla lomalla, loman viimeisenä päivänä tarjoamme ennen kotimatkaa lähtöpäivän aamiaisen klo 8-9. Huoneiden luovutus lähtöpäivänä on klo 10:00 mennessä.

Sunnuntaina alkavalla lomalla, loman viimeisenä päivänä huoneiden luovutus on lounaan jälkeen klo 13.30.

Huom! Jos haluat tulla Kotorantaan tulopäivänä myöhemmin tai saapumisesi viivästyy kulkuyhteyksien takia, pyydämme, että ilmoitat asiasta ennakkoon ma-to klo 10:00 – 15:00 välisenä aikana: puhelin 010 387 5801

MAJOITUS

Hyvinvointilomien aikuislomilla majoitutaan kahden hengen huoneissa, jotka ovat muokattavissa lisävuoteilla kolmen tai neljän hengen huoneiksi. Perhelomilla majoitutaan 2-4 hengen huoneissa tai perhehuoneistossa. Majoitus yhden hengen huoneissa 20€/vrk lisämaksusta. Lemmikin kanssa lomailevat majoittuvat lemmikkihuoneisiin ja lemmikkimaksu on 10 €/vrk. Ilmoitathan toiveen yhden hengen huoneista sekä lemmikkihuoneesta hyvissä ajoin ennen lomaa sähköpostilla: lomaohjaaja@kotoranta.fi tai puhelimitse ma-to klo 10.00-15.00 , 010 387 5801. Kaikissa huoneissa on oma suihku/wc, pyyhkeet ja sängyt valmiiksi pedattuina.

Majoitus huoneiden ja yleisten tilojen esteettömyydestä lisää Esteettömyys välisivulla

ATERIAT

Kotorannan keittiössä valmistamme itse monipuoliset ja maukkaat ateriat. Hyvä, laadukas ja itse tehty kotiruoka on meille ensiarvoisen tärkeää. Täysihoitolomaan sisältyy aamiainen, lounas, päivällinen ja iltapala. Lomalaisille on varattu yhteinen jääkaappi mahdollisia omia eväitä varten. Ilmoitattehan mahdollisesta erityisruokavalioista hyvissä ajoin ennen lomaanne sähköpostilla lomaohjaaja@kotoranta.fi, tai puhelimitse ma-to klo 10.00-15.00, 010 387 5801. Valmistamme tilauksesta kasvis- tai gluteenittoman ruuan. Muita erityisruokavalioita, kuten vegaani, valmistamme lisämaksusta 3 €/ateria.

KIOSKI

Kotorannan kioskista voit ostaa makeisia, virvokkeita, postikortteja ja muuta pientä tarpeellista. Kioski on avoinna arkisin klo 13.00-13.30. Maksuvälineinä käyvät yleisimmät maksuvälineet, suosittelemme korttimaksua.

SAUNAT

Kotorannan rannassa on rantasauna, missä on kaksi saunaa ja takkahuone. Pieneen saunaan mahtuu 4- 6 hlöä kerrallaan ja suureen 10 henkilöä. Rantasaunamme lämmitetään kaksi kertaa lomaviikon aikana. Lomalaisilla on mahdollisuus varata lisävuoroja hintaan 20 €/h pieni sauna ja iso sauna hintaan 40 €/h. Lisäsaunan voit varata ennakkoon sähköpostilla toimisto@kotoranta.fi, tai paikan päällä.
Löylyjen lomassa voit pulahtaa Sääksjärven syleilyyn vilvoittelemaan. Muistathan ottaa uimapuvun mukaan! Majoitushuoneissa on pyyhkeet, mutta mukaan voi ottaa lisäksi oman saunapyyhkeen tai vaikka kylpy- tai aamutakin.

TUPAKOINTI

Lomakoti Kotoranta on savuton. Tupakointi on sallittu ainoastaan tupakointialueilla rakennuksen ulkopuolella.  Kiinteistössä on automaattinen paloilmaisinlaite mikä reagoi savuun ja lämpöön. Sisällä tupakoinnista ja tahallisesta palohälytyksestä veloitamme 100,00.

VAKUUTUS

Lomalaisia ei ole vakuutettu vapaa-ajan vakuutuksella Kotorannan puolesta, vaan jokaisella tulisi olla oma tapaturma- ja/tai matkavakuutus.

SAIRASTUMINEN JA LOMAN KESKEYTYS

Mikäli sairastut lomasi aikana tai joudut muusta esteestä keskeyttämään lomasi, ilmoitathan siitä aina henkilökunnalle.

Lomaohjelma

Järjestämme lomalaisille monipuolista kaiken ikäisille sopivaa lomaohjelmaa mukavien ohjaajien opastamana. Ohjelmassamme otamme vahvasti huomioon upean lähimaastomme ja luonnon hyvinvointivaikutukset. Lomaohjelmaan saattaakin kuulua mm. visailua, luentoja, leipomista, joogaa, askartelua, metsäretkiä, sekä mukavia nuotiohetkiä lettuja paistaen. Lomaohjelmaan osallistuminen on vapaaehtoista ja omatoiminen lomailu on toki myös sallittua. Tarkennetun lomaohjelman saat lomainfon yhteydessä.

Sää saattaa olla lomaviikon aikana kovinkin vaihteleva, joten varaathan mukaan monenlaista varustusta.

OMATOIMISEEN VAPAA-AJAN VIETTOON ERI VUODEN AIKOINA:

 • Frisbeegolf -rata, meiltä löytyy frisbeet lainaksi
 • Ulko- ja sisäpelejä
 • Pieni kirjasto ja päivän lehtiä asiakkaiden luettavaksi.
 • Pilkkimistä
 • Sauvakävelysauvat kävelylenkeille.
 • Lumikengät
 • Potkukelkat
 • Polkupyörät
 • Uimaranta/avanto
 • Lapsille leikkipaikka, ulkoleikkivälineet, jättitrampoliini sekä leikkimökki.
 • Rajamäen uusittuun uimahalliin on 5 km
 • Strutsitarhalle matkaa on noin 10 km

KULKUYHTEYKSISTÄ TARKEMMIN SAAVUTETTAVUUS VÄLISIVULLA

HOITOJA KOTORANNASSA

Loman aikana on mahdollisuus varata erilaisia hyvän olon hoitoja lisämaksusta. Hoidoista kerromme lomalaisille tarkemmin infotilaisuudessa.

Lomalaisille