Kotorannan keittiö

Valitse Kotorannan menu tai räätälöity kokonaisuus

Kotorannan keittiö tarjoaa erittäin joustavia catering-palveluita, jotka sopivat monenlaisiin tilaisuuksiin. Ammattitaitoinen henkilökuntamme muuntaa tilat juuri sinun tarpeitasi vastaaviksi, oli kyseessä sitten juhlat, kokoukset tai muut tapahtumat.

Valmistamme herkulliset juhla-ateriat omassa keittiössämme käyttäen laadukkaita raaka-aineita. Voit valita valmiista menuista tai pyytää kokkejamme valmistamaan omia lempiruokiasi. Olemme joustavia ja haluamme tarjota sinulle juuri sellaisen ruokaelämyksen kuin haluat.

Kotorannalla on A-oikeudet, joten voit valita itse haluamasi juomat tai antaa meidän suositella juomia, jotka sopivat täydellisesti ateriaan. Voimme tarjoilla ruokaa ja juomia ravintolasalissa, terassilla, kodassa tai rantasaunalla.

Ravintolasalimme vetää jopa 80 henkilöä, ja terassilla mahtuu mukavasti viettämään aikaa 10 henkilöä. Kodassa voi nauttia herkkuja 25 hengen seurueelle, grillikatoksella on tilaa 40 hengelle ja takkatuvassa noin 15 hengelle.

Oli tilaisuutesi sitten suuri tai pieni, Kotorannan joustavat catering-palvelut takaavat herkullisen ruoan ja juoman, joiden parissa vieraasi viihtyvät. Ota yhteyttä ja kerro tarpeesi, niin luomme yhdessä unohtumattoman kokemuksen.