Tutustu tiloihimme

Ravintola

Kotorannan tilat tarjoavat monipuoliset ja muuntautumiskykyiset puitteet erilaisia tilaisuuksia varten. Olipa kyseessä yrityksen kokous, häät tai syntymäpäiväjuhlat, meillä on juuri sopiva tila jokaiseen tarpeeseen.

A-oikeudet mahdollistavat halutessanne vaikka alkumaljojen noston tilaisuudessanne tai laajemman juomavalikoiman ruokailun yhteydessä.

Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua suunnittelemaan ja järjestämään täydellisen tilaisuuden tarjoiluineen, joka jää mieleen ikuisesti. Olemme ylpeitä siitä, että voimme tarjota asiakkaillemme unohtumattoman ja ainutlaatuisen kokemuksen jokaisella vierailulla. Tule ja tutustu monipuolisiin tiloihimme ja varaa jo tänään!

Saunat

Hirsirakenteinen rantasaunarakennuksemme sijaitsee kirkasvetisen lähdepohjaisen Sääksjärven äärellä.

Tämä kaunis ja perinteinen saunarakennus tarjoaa upean paikan rentoutumiselle ja saunomisen ilolle. Suuren saunan tilava sisustus mahdollistaa yhtäaikaisen saunomisen jopa toistakymmentä saunojaa varten. Voitte uppoutua lempeisiin löylyihin samalla ihaillen ikkunasta avautuvaa upeaa järvinäkymää, joka tarjoaa ainutlaatuisen saunomiskokemuksen. Löylyjen välissä on mukava pulahtaa järvessä tai talvella käydä hyvinhoidetussa avannossamme.

Lisäksi meillä on myös pienempi saunatila, joka on täydellinen vaihtoehto pienemmälle porukalle tai vaikka perheelle saunan lämmöstä nauttimiseen. Tule ja koe saunomisen ilo Sääksjärven rannalla!

Majoitustilat

Majoitus Kotorannassa onnistuu kahden hengen hotellitason majoitushuoneissa, joita meillä on yhteensä 14 huonetta. Kahden hengen majoitushuoneissa on mahdollisuus myös lisävuoteeseen. Yhden hengen majoitushuoneita meillä on päärakennuksessa  yhteensä 3 huonetta. Kaikissa huoneissa on suihku ja wc. Liikuntarajoitteisille sopivia huoneita löytyy 2 kappaletta, lisänä pyydettäessä korotettu sänky ja suihkutuoli.

Lisäksi päärakennuksen yhteydessä sijaitsee yksi erillisellä sisäänkäynnillä varustettu rauhallinen 4 hengen perhehuoneisto. Kotorannan pihapiirissä sijaitsee myös upea 8 hengen Honkapirtti, jossa myös isompi perhe tai seurue majoittuu mukavasti yhteisessä täysin varustellussa huoneistossa. Kokonaismajoituskapasiteettimme Kotorannassa on 60 henkilöä.

Lemmikkihuoneita meillä on käytössä yhteensä viisi kappaletta, varmistathan niiden saatavuuden erikseen.

Vieraidemme käytössä on ilmainen Wi-Fi. Kaikki tilamme ovat savuttomia. Ruokailut on mahdollista varata etukäteen ja aterioita meillä on tarjolla aamiaisesta päivälliseen.

Tervetuloa nauttimaan herkullisista mauista ja rentouttavasta ilmapiiristä!

Kota & grillikatos

Kotorannan tilat sisältävät myös tunnelmallisen kodan ja monipuolisen grillikatoksen.

Kodan kivipesän lämmönhohkainen valaistus luo oivan ilmapiirin niin kokouksille, kehittämispäiville kuin vaikka ikimuistoisten syntymäpäivien viettoon. Nokipannukahvia keittäessä sekä taljojen päällä istuessa tulee tunne kuin olisi siirtynyt ajassa menneeseen.

Grillikatoksemme taas sijaitsee aivan järvenrannalla rauhallisessa poukamassa. Katos on hyvin varusteltu ja siellä onnistuu niin perinteinen grillaus kuin myös vaikka muurinpohjaletut. Katoksessa on istumapaikat yli 20 henkilölle ja katoksen vieressä on tarvittaessa lisäpaikat vielä 20 henkilölle lisää.

Kotorannan tilat