Kota ja grillikatos

Kota

Kivipesän lämmönhohkainen valaistus luo unohtumattoman ilmapiirin erilaisiin tilaisuuksiin. Olipa kyseessä kokous, kehittämispäivä tai syntymäpäiväjuhlat, kota tarjoaa täydellisen tunnelman. Astuessasi sisään kotaan, nokipannun kahvin tuoksu ja taljojen lämmittävä pehmeys kietoutuvat ympärillesi, aivan kuin olisit matkustanut ajassa taaksepäin.

Kodassa on tilaa jopa 25 hengelle, ja lämpöä riittää myös kylmimmillä talvipäivillä. Voit nauttia makkaranpaistosta tai herkutella vaahtokarkkeja, sillä jokainen mahtuu mukavasti ympärille sytytetyn nuotion äärelle. Haluamienne lisukkeiden loihtimisesta huolehtii ammattitaitoinen keittiömme, ja voitte vaikkapa kokeilla herkullisen lohen loimuttamista. Kodassa on myös A-oikeudet.

Kodan vuokraus onnistuu tuntiperusteisesti, joten voitte rauhassa nauttia ainutlaatuisesta elämyksestä.

Kotavuokran 2 ensimmäistä tuntia 40 € ja seuraavat tunnit 10 €/h.

Grillikatos

Lomakoti Kotorannan grillikatos sijaitsee aivan kirkasvetisen Sääksjärven rannalla rauhallisessa poukamassa. Katos on hyvin varusteltu ja tarjoaa loistavat puitteet sekä perinteiseen grillaamiseen että herkullisten muurinpohjalettujen valmistamiseen. Grillikatoksessa ei ole A-oikeuksia.

Katoksessa on mukavat istumapaikat yli 20 hengelle, ja vieressä on lisäksi tilaa vielä 20 hengelle. Grillikatos on suunniteltu niin, että voitte nauttia onnistuneista grillihetkistä rennossa ja viihtyisässä ympäristössä. Tule ja koe unohtumaton grillielämys Kotorannan grillikatoksessa!

Keittiömme suosittelee ja valmistaa tilaisuuteesi sopivan valmiin menuun tai voimme yhdessä rakentaa maittavan grillimenun juuri sinun suosikkiruokiesi valikoimasta.

Grillikatoksen vuokraus 40 € kaksi ensimmäistä tuntia ja seuraavat tunnit 10 €/h.