Saunatilat

Saunat ja niiden vuokraus

Saunat mahtavilla järvinäkymillä on ehdoton ylpeyden aiheemme. Hirsirakenteinen rantasaunarakennuksemme sijaitsee upean kirkasvetisen lähdepohjaisen Sääksjärven rannalla.

Saunan isoon löylyhuoneeseen mahtuu mukavasti jopa toistakymmentä saunojaa, tarjoten tilaa ja mukavuutta suuremmille ryhmille. Voit rentoutua lempeiden löylyjen keskellä ja ihailla kaunista järvinäkymää saunatiloista. Lisäksi meillä on pienempi Pikku-sauna, joka on täydellinen pienemmille seurueille intiimiin löylyyn.

Molemmat saunat ovat varustettu omalla sisäänkäynnillä, sekä niiden yhteydessä on katettu ja modernisti kalustettu terassi, josta avautuu kaunis näkymä järvelle. Terassilta pääset vaivattomasti laiturille ja portaita pitkin suoraan järveen vilvoittelemaan.

Saunojen välissä sijaitseva tunnelmallinen takkahuone tarjoaa täydellisen rentoutumispaikan saunomisen lomassa, samalla kun nautit rennosta olemisesta ja hyvästä seurasta virvokkeiden parissa. Takkahuoneessa on myös takka, johon voit sytyttää tulen ja paistaa vaikka makkaraa. Tarjoamme myös kaikki keittiön palvelut toiveidesi mukaan suoraan takkahuoneeseen toimitettuna. Lisäksi saunarakennuksessamme on ilmainen Wifi-yhteys, joten voit pysyä helposti yhteydessä maailmaan saunomisen lomassa.

Saunojen lisäksi on mahdollisuus vuokrata erikseen 10 hengen palju, joka sijaitsee saunarakennuksen terassilla. Voit viettää aikaa paljussa hyvässä seurassa lämpimässä vedessä rentoutuen ja samalla kauniista järvinäkymästä nauttien.

Huomioithan, että Kotorannassa on A-oikeudet, joten saunan alueella voit myös nauttia virvokkeita ja alkoholijuomia. Omat ruoat ja juomat eivät ole sallittuja saunan alueella.

Saunahinnasto

Iso sauna 57€/tunti, minimivuokraus 2 tuntia, sisältää takkatuvan käytön.

Pieni sauna 45€/tunti minimivuokraus 2 tuntia, sisältää takkatuvan käytön.

Koko saunarakennus yksityiskäyttöön 95€/tunti

Saunoja ei vuokrata samaan aikaan eri ryhmille.

Paljun vuokraus talvikaudella (lokakuu-maaliskuu) 290€/krt
Paljun vuokraus kesäkaudella (huhtikuu-syyskuu) 250€/krt

Takkatupa erikseen vuokrattuna ensimmäinen tunti 50€, seuraavat tunnit 40€/h.

Saunamenu ennakkoon tilattuna 17€/hlö, pyydä tarjous!