Tutustu palveluihimme

Majoitus

woman beside window panel

Meillä on 14 kappaletta 2h huonetta, joihin tarvittaessa lisävuoteilla majoittuu 4 henkilöä. Perhehuoneisto johon mahtuu 6 henkilöä. Liikuntarajoitteisille 2 huonetta. Kaikissa huoneissa WC ja kylpyhuone. 1hh ja lemmikkihuone lisämaksusta. Honkapirttiin mahtuu suurempikin perhe/seurue (8 henkilöä).

Honkapirtti

woman beside window panel

Honkapirtti on hirsimökki, johon mahtuu majoittumaan 8 henkilöä. Mökissä on tupakeittiö, 4 makuuhuonetta, vessa sekä kylpyhuone. Mökkiin kuuluu myös katettu ja kalustettu terassi, josta kauniit näkymät Sääksjärvelle. Keittiö on täysin varusteltu.

Aktiviteetit

woman beside window panel

Vierailijoille on tarjolla hyvin erilaisia ulko- aktiviteettejä kuten pihapelejä, sauvakävelyä, soutuveneilyä ja oma uimaranta. Parin metrin päässä kulkee seitsemän veljeksen vaellusreitti, sekä useampi frisbeegolf ja mobo-suunnistusrata. Lapsille on kesällä 2021 valmistunut uusi leikkipiha, jossa kiipeilyteline, laiva, keinut, kiikkukeinu, leikkimökki sekä jättitramppa.  

Saunat

woman beside window panel

Hirsirakenteinen rantasaunarakennuksemme sijaitsee kirkas vetisen lähdepohjaisen Sääksjärven äärellä. Rakennuksen isoon saunaan mahtuu kerrallaan toistakymmentä saunojaa. Lempeiden löylyjen lomassa voi nauttia saunan ikkunasta avautuvasta kuvan kauniista järvinäkymästä. Pikku-sauna sopii pienemmälle porukalla löylyn lämmöstä nauttimiseen.

Grillikatos

woman beside window panel

Grillikatoksemme sijaitsee aivan rannalla. Katos on hyvin varusteltu ja siellä onnistuu niin perinteinen grillaus kuin myös vaikka muurinpohjaletut. Katoksessa on istumapaikat yli 20 henkilölle ja katoksen vieressä on paikat vielä 20 henkilölle lisää.

Kota

woman beside window panel

Kivipesän lämmönhohkainen valaistus luo oivan ilmapiirin niin kokouksille, kehittämispäiville kuin vaikka syntymäpäivien viettoon. Tikkupullia ja nokipannu kahvia keittäessä sekä taljojen päällä istuessa tulee tunne kuin olisi siirtynyt ajassa menneeseen.

Luonto

woman beside window panel

Olemme helppokulkuisen kangasmetsässä polveilevan maaston ympäröimänä. Metsä laskee stressihormonin eritystä merkittävästi ja erityisen rauhoittavaa on kuunnella metsän ääniä, linnun laulua ja tuulen huminaa. 

Juhlat

woman beside window panel

Autamme järjestämään ikimuistoiset perhejuhlat tiloissamme. Ammattitaitoisen henkilökuntamme käsissä tilat muuttuvat juhlapaikaksenne. Valmistamme herkulliset juhla-ateriat omassa keittiössämme hyvistä raaka-aineista. Autamme myös paikan koristelussa teemaasi sopivaksi.

Retriitit

woman beside window panel

Ajassamme korostuu toimeliaisuus ja tehokkuus. Sana “retriitti” tulee englannin kielen sanasta “retreat”, joka merkitsee vetäytymistä erilleen, takaisin. Retriittimme tuovat lempeän olotilan, kun sille antaa vain luvan. Luonnon ääressä muut äänet vaimenevat, sinulle itsellesi jää tilaa. Siinä hetkessä on hyvä tutkia, miten juuri nyt jaksat ja mitä sinulle kuuluu. 

Ota yhteyttä!

010 387 5802

myynti@kotoranta.fi