Tutustu palveluihimme

Majoitus

woman beside window panel

Kotorannassa on 14 kahden hengen ja 3 yhden hengen hotellitason majoitushuonetta. Lisäksi meillä on 4 hengen perhehuoneisto ja 8 hengen Honkapirtti. Lemmikkihuoneita on viisi. Kahden hengen huoneissa on lisävuode mahdollisuus ja kokonais majoituskapasiteettimme on 60 henkilöä. Liikuntarajoitteisille sopivia huoneita löytyy 2 kappaletta, lisänä pyydettäessä korotettu sänky ja suihkutuoli. Kaikissa huoneissa on suihku ja wc. Vieraidemme käytössä on ilmainen wi-fi. Kaikki tilamme ovat savuttomia. Ruokailut on mahdollista varata aamiaisesta päivälliseen

Honkapirtti

woman beside window panel

Honkapirtti on hirsimökki, johon mahtuu majoittumaan 8 henkilöä. Mökissä on tupakeittiö, 4 makuuhuonetta, vessa sekä kylpyhuone. Mökkiin kuuluu myös katettu ja kalustettu terassi, josta kauniit näkymät Sääksjärvelle. Keittiö on täysin varusteltu.

Aktiviteetit

woman beside window panel

Vierailijoille on tarjolla hyvin erilaisia ulko- aktiviteettejä kuten avanto, pihapelejä, sauvakävelyä, potkukelkkoja, lumikenkäilyä, pulkkia sekä liukureita. Parin metrin päässä kulkee seitsemän veljeksen vaellusreitti, jossa kattava latuverkosto. Lapsille löytyy leikkihuone, jossa leluja sekä pelejä. 

Saunat

woman beside window panel

Hirsirakenteinen rantasaunarakennuksemme sijaitsee kirkas vetisen lähdepohjaisen Sääksjärven äärellä. Rakennuksen isoon saunaan mahtuu kerrallaan toistakymmentä saunojaa. Lempeiden löylyjen lomassa voi nauttia saunan ikkunasta avautuvasta kuvan kauniista järvinäkymästä. Pikku-sauna sopii pienemmälle porukalla löylyn lämmöstä nauttimiseen.

Grillikatos

woman beside window panel

Grillikatoksemme sijaitsee aivan rannalla. Katos on hyvin varusteltu ja siellä onnistuu niin perinteinen grillaus kuin myös vaikka muurinpohjaletut. Katoksessa on istumapaikat yli 20 henkilölle ja katoksen vieressä on paikat vielä 20 henkilölle lisää.

Kota

woman beside window panel

Kivipesän lämmönhohkainen valaistus luo oivan ilmapiirin niin kokouksille, kehittämispäiville kuin vaikka syntymäpäivien viettoon. Nokipannu kahvia keittäessä sekä taljojen päällä istuessa tulee tunne kuin olisi siirtynyt ajassa menneeseen.

Ravintola

woman beside window panel

Ammattitaitoisen henkilökuntamme käsissä tilat muuntautuvat juuri sinun tilaisuutta palveleviksi. Valmistamme herkulliset juhla-ateriat omassa keittiössämme hyvistä raaka-aineista. Olemme rakentaneet valmiita menuita mutta yhtä hyvin kokkimme valmistaa tarjolle myös omat lempiruokasi. Kotoranta on varustettu A-oikeuksin, joten voimme tarjoilla itse valitsemiasi juomia tai voimme valita myös juomat ateriaan sopiviksi puolestasi. Ravintolasaliimme mahtuu 80 henkilöä ja samassa yhteydessä olevalle terassille 20 henkilöä. 

Juhlat

woman beside window panel

Autamme järjestämään ikimuistoiset perhejuhlat tiloissamme. Ammattitaitoisen henkilökuntamme käsissä tilat muuttuvat juhlapaikaksenne. Valmistamme herkulliset juhla-ateriat omassa keittiössämme hyvistä raaka-aineista. Autamme myös paikan koristelussa teemaasi sopivaksi.

Retriitit

woman beside window panel

Ajassamme korostuu toimeliaisuus ja tehokkuus. Sana “retriitti” tulee englannin kielen sanasta “retreat”, joka merkitsee vetäytymistä erilleen, takaisin. Retriittimme tuovat lempeän olotilan, kun sille antaa vain luvan. Luonnon ääressä muut äänet vaimenevat, sinulle itsellesi jää tilaa. Siinä hetkessä on hyvä tutkia, miten juuri nyt jaksat ja mitä sinulle kuuluu.

Ota yhteyttä!

010 387 5802

myynti@kotoranta.fi