Kotorannan palvelut

Kotorannan palvelut arkeen ja juhlaan

Tarjoamme laajan valikoiman monipuolisia palveluita, jotka täyttävät erilaiset tarpeet. Majoitusvaihtoehdot luonnon helmassa takaavat rentouttavan ja monipuolisen yöpymiskokemuksen. Voit valita lomamökin, tyylikkään hotellihuoneen tai jännittävän glamping-teltan. Catering-palvelumme tarjoavat herkullista ruokaa ja ammattitaitoista tarjoilua erilaisiin tilaisuuksiin, olipa kyseessä yritystapahtuma, häät tai syntymäpäivät.

Aktiviteettivalikoimamme luonnon läheisyydessä tarjoaa vaihtoehtoja niin seikkailijoille kuin rentoutumista kaipaaville. Rentoutumista kaipaaville tarjoamme myös joogaa tai mindfulness-harjoituksia luonnon keskellä. Koe monipuoliset Kotorannan palvelut ja vietä ikimuistoisia hetkiä luonnonkauniissa ympäristössämme.

man and woman laughing while sitting in front of laptops

Tilaisuudet

Tarjoamme monipuoliset palvelut erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen. Olipa kyseessä arkinen tapaaminen tai juhlallinen tilaisuus, me huolehdimme kaiken suunnittelusta ja toteutuksesta. Räätälöimme herkulliset tarjoilut toiveidesi mukaisesti ja luomme juuri sinulle sopivan ilmapiirin. Luota ammattitaitoiseen tiimiimme ja nauti onnistuneesta tilaisuudesta kanssamme.

Majoitus

Tarjoamme monipuolisia majoitusvaihtoehtoja upean luonnon keskellä. Olipa mielessäsi rentouttava lomamökki, tyylikäs hotellihuone tai seikkailullinen glamping-teltta, meiltä löytyy vaihtoehtoja jokaiseen makuun. Nauti kauniista ympäristöstä, rauhasta ja raikkaasta ilmasta majoituksen ollessa täydellinen tukikohta luontoretkille ja aktiviteeteille. Tule ja koe unohtumaton majoituselämys luonnon syleilyssä.

Keittiö

Tarjoamme laajan valikoiman catering-palveluita erilaisiin tilaisuuksiin. Olipa kyseessä yritystapahtuma, häät, syntymäpäivät tai muu juhla, me huolehdimme herkullisesta ruoasta ja ammattitaitoisesta tarjoilusta. Tarjoilumme voi sisältää niin perinteisiä ruokalajeja kuin myös erikoisempia makuelämyksiä. Räätälöimme menuvaihtoehdot toiveidesi ja tilaisuuden luonteen mukaan.

Aktiviteetit

Lomavierailijoille on tarjolla hyvin erilaisia ulkoaktiviteettejä vuodenajasta riippuen kuten pihapelejä, sauvakävelyä, soutuveneilyä ja oma uimaranta. Kävely etäisyydellä on huomiota herättävä Sääksjärven uimaranta, jossa upea pitkä hiekkaranta leikkipaikkoineen, hyppytelineineen, kesäkahvilalla ja SUP-lauta vuokrauksella. Talvella lumikenkäilyä, potkukelkkailua, avantouintia sekä pulkka- ja liukurimäki.