Aktiviteetit
woman sitting in front of table

Vierailijoille on tarjolla hyvin erilaisia ulko- aktiviteettejä kuten pihapelejä, sauvakävelyä, soutuveneilyä ja oma uimaranta. Kävely etäisyydellä on huomioo herättävä Sääksjärven uimaranta, jossa upea pitkä hiekkaranta leikkipaikkoineen, hyppytelineineen, kesäkahvilalla ja SUP-lauta vuokrauksella. Talvella pääse hiihtämään, pulkkamäkeen, potkukelkkailemaan tai avantouinnille.

Muutaman metrin päästä kulkee Seitsemän veljeksen vaellusreitti, joka on kaikkineen 90 kilometriä pitkä ja sopii osiltaan myös pyöräilyyn ja hiihtoon. Läheisyydessä myös useampi frisbeegolf- sekä Mobo-suunnistusrata.

Lapsille

Kesän 2021 uutuutene on aivan uusi leikkipiha, josta löytyy kiipeilyteline, laiva ja keinut. Samassa yhteydessä jätti trampoliini ja leikkimökki jossa uudet kalusteet odottavat leikkijöitä. Pihalla tarjoaa puuhaa monen ikäiselle lapselle. Tämän lisäksi meiltä löytyy välineitä erilaisiin piha-leikkeihin ja peleihin. Lapsille on leikkihuone, josta löytyy leluja, pelejä sekä askartelutarvikkeita. Talvella pääsee pulkkamäkeen, hiihtämään ja vaikkapa lumikenkäilemään. Järjestämme myös vierailuita hevostallille, pilkkimistä ja esimerkiksi sup-lautailua.

people laughing and talking outside during daytime

Ota yhteyttä!

010 387 5802

myynti@kotoranta.fi