Aktiviteetit

Monipuoliset aktiviteetit Kotorannan ympäristössä

Aktiviteetit kruunaavat loman ja lomavierailijoillemme onkin tarjolla hyvin erilaisia ulkoaktiviteettejä vuodenajasta riippumatta. Kesällä on mahdollisuus käyttää pihapelejä, käydä sauvakävelyllä puhtaanraikkaassa mäntymetsässä, nauttia soutuveneilystä kirkkaalla järvellä tai viihtyä omalla  uimarannallamme. Kävelyetäisyydellä Kotorannasta on huomiota herättävän huikea ja kehuttu Sääksjärven uimaranta, jossa on upea pitkä hiekkaranta leikkipaikkoineen ja  hyppytelineineen. Uimarannalla on kesäkahvila ja kesällä 2023 avautunut Sääksin Vesipuisto. Uimarannan yhteydessä on mahdollista vuokrata myös SUP-lautoja.

Talvella Kotorannassa voi kokeilla lumikenkäilyä, viilettää potkukelkoilla järven jäällä, viihtyä koko perheen voimin pulkka- ja liukurimäessä tai nauttia avantouinnista mahtavassa avannossamme.

Muutaman metrin päästä kulkee Seitsemän veljeksen vaellusreitti, joka on kaikkineen 90 kilometriä pitkä ja sopii osiltaan myös pyöräilyyn ja hiihtoon. Läheisyydessä myös useampi frisbeegolf- sekä Mobo-suunnistusrata.

Upeasta järvimaisemasta voit nauttia myös vuokraamalla Kotorannasta soutuveneen (20€/pv) ja lähteä soutelemaan tai kalastamaan kiireettömänä kesäpäivänä.

Tilauksesta voimme järjestää myös melontaa, SUP-lautailua, metsäjoogaa, eräopastusta sekä paljon muita vaihtoehtoja. Kysy rohkeasti lisää!

Tekemistä lapsille

Kesällä 2021 avasimme aivan uuden leikkipihan, josta löytyy kiipeilyteline, laiva, keinut ja leikkimökki jossa kalusteet odottavat leikkijöitä. Kesäisin leikkipihan yhteydessä on lomalaisille jättitrampoliini. Leikkipiha tarjoakin puuhaa monen ikäiselle lapselle. Tämän lisäksi meiltä löytyy välineitä erilaisiin pihaleikkeihin ja kattava määrä erilaisia pihapelejä omatoimiseen harrastamiseen tai yhdessä puuhailuun.

Talvella Kotorannassa pääsee pulkkamäkeen, lumilinnan rakennukseen, hiihtämään, ja vaikkapa lumikenkäilemään, sillä meillä on lainakenkiä myös lapsille. Järjestämme myös vierailuja hevostallille, pilkkimistä ja esimerkiksi rekiajelulle koko perheen voimin.

Päärakennuksessamme on lapsille suunnattu sisäleikkihuone käytössä ympäri vuoden. Leikkihuoneesta löytyy paljon leluja, pelejä, kirjoja sekä askartelutarvikkeita.