Majoitus
woman sitting in front of table

Huoneet

Lomakodissamme on 14 kahden hengen majoitushuonetta. Majoittuminen tapahtuu kahden hengen huoneissa. Yhden hengen huoneen voi varata lisämaksusta. Lemmikkihuoneita on kolme. Liikuntarajoitteisille sopivia huoneita löytyy 2 kappaletta, lisänä pyydettäessä korotettu sänky ja suihkutuoli. Ilmoitathan erityistoiveet ennen loman alkua Kotorantaan. Kaikissa huoneissa on suihku ja wc. Hintaan sisältyy kasvo- ja kylpypyyhkeet. Kaikki tilamme ovat savuttomia. Ruokailut on mahdollista varata aamiaisesta päivälliseen.

Perhe majoitus

Suurimmassa osassa huoneitamme on perinteisten sänkyjen lisäksi joko vuodesohva tai vuodetuoli. Tämä mahdollistaa jopa 4 hengen majoittumisen samaan huoneeseen. Meillä on myös perhehuoneisto, jossa on olohuone, makuuhuone, keittiö, WC ja kylpyhuone. Perhehuoneistoon mahtuu 6 henkilöä ja siellä on täysin varusteltu keittiö.

people laughing and talking outside during daytime
woman sitting in front of table

Honkapirtti

Honkapirtti on hirsimökki, johon mahtuu majoittumaan 8 henkilöä. Mökissä on tupakeittiö, 4 makuuhuonetta, wc sekä kylpyhuone. Mökkiin kuuluu myös katettu ja kalustettu terassi, josta on kauniit näkymät Sääksjärvelle. Keittiö on täysin varusteltu. Aukioloaikojen mukaan, voi lisämaksusta varata aamupalan, lounaan sekä päivällisen. Vuokrauksen yhteydessä voimme sopia myös rantasaunan ja grillikatoksen käytöstä.

Hinnasto

2hh päärakennuksessa jaettu, 40 euroa/hlö/vrk, aamupalalla 45 euroa/hlö/vrk
1hh päärakennuksessa, 60 euroa/hlö/vrk, aamupalalla 65 euroa/hlö/vrk
Oma huone lisämaksusta, 20 euroa/hlö/vrk
Perhehuoneisto 25, oma sisäänkäynti, alakerta, 90 euroa/huoneisto/vrk aamupalalla 100 euroa/huoneisto/vrk
Lisävuode aikuiset, 20 euroa, sis. aamupalan
Lisävuode lapset 4-12 vuotta, 15 euroa, sis. aamupalan
0-3 vuotta, matkasängyssä sis. aamupalan, ilmainen
Lemmikkimaksu, 10 euroa/yö

people laughing and talking outside during daytime

Tutustu tästä myös varauksen peruutusehtoihin

Ota yhteyttä!

010 387 5802

myynti@kotoranta.fi