Saunat
woman sitting in front of table

Saunat ja takkatupa

Hirsirakenteinen rantasaunarakennuksemme sijaitsee kirkas vetisen lähdepohjaisen Sääksjärven äärellä. Rakennuksen isoon saunaan mahtuu kerrallaan toistakymmentä saunojaa. Lempeiden löylyjen lomassa voi nauttia saunan ikkunasta avautuvasta kuvan kauniista järvinäkymästä. Pikku-sauna sopii pienemmälle porukalla löylyn lämmöstä nauttimiseen. Kummallakin saunalla on oma katettu sekä kalustettu terassi josta pääsee laiturille ja portaita pitkin järveen. 

Saunojen välissä on tunnelmallinen takkahuone, jossa voi rentoutua saunomisen lomassa ja ihastella järvimaisemaa suurista ikkunoista. Takkahuoneessa on takka jossa voi paistaa makkaraa sekä keittiö. Rakennuksessa on ilmainen Wifi.

Saunarakennuksen vieressä on erikseen vuokrattava 10 hengen palju. Palju sijaitsee saunarakennuksen terassilla ja siitä on upeat näkymät Sääksjärvelle.

Kotorannassa on A-oikeudet ja siten saunan alue on myös anniskelualuetta. Omien ruokien ja juomien tuominen ei ole sallittua.

 

Saunarakennuksen tilojen vuokraus

Voit vuokrata rantasaunarakennustamme sinulle sopivana kokonaisuutena. Valitse iso tai pieni sauna sekä takkatupa. Takkatupa sopii hyvin kokouksiin ja pienempiin juhliin. Tupaan mahtuu mukavasti noin 15 ihmistä. Keittiömme loihtii kokous ja juhlatarjoilut juuri sinulle luodun paketin mukaisesti.

Olemme ajatelleet tarjottavia valmiiksi, kun ryhmän koko on vähintään 5 hlöä.

Saunamenu vaihtoehdot (väh. 5 hlö)

Halloumisalaatti paholaisenhillolla
***
Sitruunainen kesäkurpitsa-pastasalaatti
***
Feta-couscous salaatti
***
Kreikkalainen lohisalaatti
***
Ruokaisat piirakat kasvis/kinkku/kana
***
Makkaralajitelma (grillimakkara,bratwursti) ja coleslaw.
***
Kaikkiin ruokiin kuuluu patonki,levite sekä makuvesi.

Hinta: 15,00/hlö

Hinnat sis alv. Pidätämme oikeuden muutoksiin

 

people laughing and talking outside during daytime
woman sitting in front of table

Kesä tarjous💦

Tule viettämään iltaa ja saunomaan kaveri-, työ-, tai vaikkapa harrasteporukan kanssa. Teille on varattu koko rantasaunarakennuksemme, jossa 2 lämmintä saunaa ja takkatupa. Iltapalaksi ihanaa meloni-mozzarella-mansikkasalaattia tai kreikkalainen lohisalaatti, sekä talon sämpylöitä ja tuorejuustolevitettä.
Hinta 300€, sisältää 4 tuntia saunoja, takkatuvan illalle sekä iltapalan 10 henkilölle.
Tarjous on voimassa kesä- heinäkuussa maanantaista perjantaihin.
Varaukset sähköpostitse myynti@kotoranta.fi tai puhelimitse ma-to klo 8.30-17 ja pe 8.30-15 010 3875 802.

 

Ota yhteyttä!

010 387 5802

myynti@kotoranta.fi