Saunat
woman sitting in front of table

Saunat ja takkatupa

Hirsirakenteinen rantasaunarakennuksemme sijaitsee kirkas vetisen lähdepohjaisen Sääksjärven äärellä. Rakennuksen isoon saunaan mahtuu kerrallaan toistakymmentä saunojaa. Lempeiden löylyjen lomassa voi nauttia saunan ikkunasta avautuvasta kuvan kauniista järvinäkymästä. Pikku-sauna sopii pienemmälle porukalla löylyn lämmöstä nauttimiseen. Kummallakin saunalla on oma katettu sekä kalustettu terassi josta pääsee laiturille ja portaita pitkin järveen. 

Saunojen välissä on tunnelmallinen takkahuone, jossa voi rentoutua saunomisen lomassa ja ihastella järvimaisemaa suurista ikkunoista. Takkahuoneessa on takka jossa voi paistaa makkaraa sekä keittiö. Rakennuksessa on ilmainen Wifi.

Saunarakennuksen vieressä on erikseen vuokrattava 10 hengen palju. Palju sijaitsee saunarakennuksen terassilla ja siitä on upeat näkymät Sääksjärvelle.

Kotorannassa on A-oikeudet ja siten saunan alue on myös anniskelualuetta. Omien ruokien ja juomien tuominen ei ole sallittua.

 

woman sitting in front of table

Talviuinti

Talviuinti kausi starttaa Kotorannassa keskiviikkona 12.10💧❄️
 
Yleinen talviuinti vuoro joka keskiviikko klo 18-20 maaliskuun 2023 asti. Saunat lämpimänä ja avanto auki kovallakin pakkasella.
 
Saavuthan rantasaunallemme ennen klo 19.
10€/kerta (maksu rantasaunalla käteisellä tai maksukortilla)
 
Muistathan ottaa mukaan tarvittavat varusteet; uimapuku, pyyhe, käsineet suojaavat käsiä kaiteista kiinni pitäessä, jalkineet ehkäisevät liukastumista ja päähine ylläpitää lämpötasapainoa.
 
Tervetuloa ❤️

 

Saunarakennuksen tilojen vuokraus

Voit vuokrata rantasaunarakennustamme sinulle sopivana kokonaisuutena. Valitse iso tai pieni sauna sekä takkatupa. Takkatupa sopii hyvin kokouksiin ja pienempiin juhliin. Tupaan mahtuu mukavasti noin 15 ihmistä. Keittiömme loihtii kokous ja juhlatarjoilut juuri sinulle luodun paketin mukaisesti.

Olemme ajatelleet tarjottavia valmiiksi, kun ryhmän koko on vähintään 5 hlöä.

Saunamenu vaihtoehdot (väh. 5 hlö)

Kana/kasviskiusaus ja vihersalaattia
***
Kinkku/fetapiirakka ja vihersalaattia
***
Hedelmäinen-juusto-pastasalaattia
***
Broileri-pastasalaattia
***
Kermainen lohikeitto

Kaikkiin annoksiin sisältyy Kotorannan tuore leipä, levite ja makuvesi

Valitsettehan yhden yllä olevista vaihtoehdoista.

Hinta: 17,00/hlö

Hinnat sis alv. Pidätämme oikeuden muutoksiin

 

people laughing and talking outside during daytime

 

Ota yhteyttä!

010 387 5802

myynti@kotoranta.fi