Saunat
woman sitting in front of table

Saunat ja takkatupa

Hirsirakenteinen rantasaunarakennuksemme sijaitsee kirkas vetisen lähdepohjaisen Sääksjärven äärellä. Rakennuksen isoon saunaan mahtuu kerrallaan toistakymmentä saunojaa. Lempeiden löylyjen lomassa voi nauttia saunan ikkunasta avautuvasta kuvan kauniista järvinäkymästä. Pikku-sauna sopii pienemmälle porukalla löylyn lämmöstä nauttimiseen. Kummallakin saunalla on oma katettu sekä kalustettu terassi josta pääsee laiturille ja portaita pitkin järveen. Saunojen yhteydessä on myös palju, jos mieliikin lämpöiseen veteen rentoutumaan.

Saunojen välissä on tunnelmallinen takkahuone, jossa voi rentoutua saunomisen lomassa ja ihastella järvimaisemaa suurista ikkunoista. Takkahuoneessa on takka jossa voi paistaa makkaraa sekä keittiö. Rakennuksessa on ilmainen Wifi.

Kotorannassa on A-oikeudet ja siten saunan alue on myös anniskelualuetta. Omien ruokien ja juomien tuominen ei ole sallittua.

Saunarakennuksen tilojen vuokraus

Voit vuokrata rantasaunarakennustamme sinulle sopivana kokonaisuutena. Valitse iso tai pieni sauna sekä takkatupa. Takkatupa sopii hyvin kokouksiin ja pienempiin juhliin. Tupaan mahtuu mukavasti noin 15 ihmistä. Keittiömme loihtii kokous ja juhlatarjoilut juuri sinulle luodun paketin mukaisesti.

Olemme ajatelleet tarjottavia valmiiksi, kun ryhmän koko on vähintään 5 hlöä.

Saunamenu vaihtoehdot (väh. 5 hlö)

Kinkku- liha tai kasviskiusaus, vihersalaattia, Kotorannan sämpylät, tuorejuustolevitettä/
Bratwurstia, grillimakkaraa, perunasalaattia, Kotorannan sämpylät, tuorejuustolevitettä/
Mansikka- mozzarella- melonisalaatti tai fiestasalaatti, Kotorannan sämpylät, tuorejuustolevitettä

Hinta: 15,00/hlö

Hinnat sis alv. Pidätämme oikeuden muutoksiin

people laughing and talking outside during daytime
woman sitting in front of table

Hemmottelusauna!

Kun illat jälleen alkavat pimenemään ja syksy tekee tuloaan. Onko ihanampaa syytä hemmotella itseään hyvässä seurassa. Tule viettämään ihanaa iltaa ja saunomaan kaveri-, työ-, tai vaikkapa harrasteporukan kanssa. Teille on varattu koko rantasaunarakennuksemme, jossa 2 lämmintä saunaa ja takkatupa. Saatte ihoa heläyttävät Yrttimummon kasvonaamiot, lisäksi voitte tilata Yrttimummon erilaisia hoitoja lisämaksusta. Illan kruunaa kuohuviini sekä tapas lautanen ja pientä makeaa. Vaihtoehtoisesti vege bowl ja Lehtikuohu, sekä pientä makeaa. Hinta 400€, sisältää 4 tuntia saunoja, takkatuvan illalle, kasvonaamiot 10 henkilölle, 2 pulloa kuohuviiniä tai lehtikuohua sekä iltapalan 10 henkilölle. Tarjous on voimassa syys-lokakuussa. 

Kotorannassa on A-oikeudet ja siten saunan alue on myös anniskelualuetta. Omien ruokien ja juomien tuominen ei ole sallittua.

Ota yhteyttä!

010 387 5802

myynti@kotoranta.fi