Tilaisuudet

Juhlat

Tilaisuudet toiveidesi mukaan!
Autamme järjestämään ikimuistoiset yritys- ja perhejuhlat tiloissamme aina räätälöidysti toiveesi huomioiden. Ammattitaitoisen henkilökuntamme käsissä erilaiset tilamme muuttuvat juhlapaikaksenne käden käänteessä. Valmistamme herkulliset juhla-ateriat omassa keittiössämme aina hyvistä ja maukkaista raaka-aineista. Olemme rakentaneet valmiita menu-ehdotuksia erilaiset tilaisuudet huomioiden, mutta yhtä hyvin kokkimme valmistaa tarjolle myös omat lempiruokasi.

Kotoranta on varustettu A-oikeuksin (ei grillikatos), joten voimme tarjoilla itse valitsemiasi juomia tai voimme valita myös juomat ateriaan sopiviksi puolestasi. Ravintolasaliimme mahtuu 80 henkilöä ja samassa yhteydessä olevalle terassille 10 henkilöä.

man and woman laughing while sitting in front of laptops
man and woman laughing while sitting in front of laptops

Kokoukset

Kotorannan luonnonläheisessä ympäristössä kokoukset, koulutukset ja muut yrityksenne tilaisuudet sujuvat energisesti ja vaivattomasti. Upea järvimaisema edistää uusia ideoita ja antaa neuvotteluillekin sujuvan pohjan. Keittiömme valmistaa teille kokoustarjoilut, jotka sopivat tilaisuutenne luonteeseen. Lomaohjaajamme tuo lisäpotkua kokoukseen vetämällä tauolla halutessanne vaikka inspiroivan joogahetken. Energiaa kokoukseen antaisi varmasti myös virkistävä pulahdus Sääksjärveen. Voitte valita kokoustilan useammasta vaihtoehdostamme.

Virkistyspäivät

Kotorantaa ympäröi upea luonto vuoden ajasta riippumatta. Kokoamme juuri teidän porukallenne täydellisen virkistys-/tyky-/tyhypäivän. Haluatteko aktiivista puuhaa, rentoutumista tai vaikka jotain ihan uutta? Tarjoamme laajan repertuaarin mahdollisuuksia ja yksilöllisesti muokattuja kokonaisuuksia. Kokonaisuudet sisältävät ohjelman, tilat ja tarjoilun, teidän ei tarvitse muuta kuin tulla paikalle nauttimaan.

man and woman laughing while sitting in front of laptops
man and woman laughing while sitting in front of laptops

Pikkujoulut

Tuntuuko pikkujoulujen järjestäminen jättiurakalle? Jätä pikkujoulujen ideointi meidän huoleksemme. Järjestämme teille räätälöidysti mieleenpainuvat pikkujoulut, mistä halutessanne löytyy perinteistä jouluruokaa, joulupukki ja joululaulut. Tai mitä jos sittenkin heitettäisiin tittelit pois ja syötäisiin pikkujouluissa meksikolaista ruokaa? Ideoidaan yhdessä Kotorantaan juuri teidän näköisenne pikkujoulut.

Kotorannassa on A-oikeudet maljan nostolle juhlan aluksi. Tervetuloa ikimuistoisiin pikkujouluihin!