Kokoukset ja koulutukset

Jätä koulutusjärjestelyt meidän huoleksemme

Räätälöimme teille mielellämme juuri tarpeenne mukaisen kokous- tai koulutuspaketin oheisohjelmineen ja tarjoiluineen.

Meillä on tarjota useampi tila, jotka sopivat erilaisten ja kokoisten kokousten pitämiseen. Luontosalimme on perinteisempi tila kokoustaa ja sinne mahtuu jopa 50 henkilöä. Honkapirtissä voi pitää kotoisamman ja hieman erilaisen kokouksen. Tilassa on tarjolla kokoustekniikka ja ison pöydän ääreen mahtuu mukavasti 8 henkilöä. Kotamme on erikoisempi, mutta varmasti mieleenpainuva paikka pitää kokous. Kotaamme mahtuu mukavasti 20 henkilöä. Rantasaunamme takkatupa antaa rennon ilmapiirin kokouksille ja tapaamisille. Takkatuvalle mahtuu noin 15 henkilöä ja käytössänne on kokoustekniikka. Useamman tilan käyttäminen kokouspäivän aikana onnistuu myös.

man and woman laughing while sitting in front of laptops

Kokous luonnon helmassa

Tarjoamme teille rauhalliset puitteet kokouksenne pitopaikaksi. Upea järvimaisema edistää uusia ideoita ja antaa neuvotteluillekin sujuvan pohjan. Keittiömme valmistaa teille kokoustarjoilut, jotka sopivat tilaisuutenne luonteeseen. Käytössänne on nykyaikainen kokoustekniikka.

Ammattitaitoiset ohjaajamme tuovat lisäpotkua kokoukseen vetämällä tauolla halutessanne vaikka rauhoittavan Yin jooga hetken. Kokouslounaan voisi esimerkiksi nauttia kodassamme, jonka tulilla valmistuu upea loimulohi ja jälkiruuaksi kinuskinen leipäjuusto herkullisilla karpaloilla. Puolipäivä kokousta voisi jatkaa lounaan jälkeen esimerkiksi melontaretkellä tai saunomalla upeassa rantasaunassamme sekä virkistävällä pulahduksella kirkasvetiseen Sääksjärveen. Kerro meille tarpeenne ja me valmistamme teille sopivan paketin.

Kotorannassa on A-oikeudet, mikäli haluat nostaa maljan palaverinne aluksi.

Kokous kodan tulilla

Kotamme on rento ja mieleenpainuva miljöö pitää kokousta tai vaikka tiimipalaveria. Kotamme on tilava ja sinne mahtuu helposti 20 henkilöä. Nauttikaa kahvit nokipannusta, ja tulilla valmistuu vaikka suussa sulava loimulohi. Välissä voimme järjestää teille metsäjoogaa tai vaikka lumikenkävaelluksen. Mikä olisikaan mieleenpainuvampaa kuin kokoustaa kodassa, syödä ikimuistoinen kotalounas ja lähteä iltapäivällä melontaretkelle?

Kodan taianomainen, rento ilmapiiri herättelee uusia ideoita ja vapauttaa kiireisestä arjesta.

Kokous saunoen ja takkatulesta nauttien

Rantasaunamme ikkunasta avautuu supisuomalainen järvimaisema. Voitte kuunnella järven rauhoittavaa liplatusta saunan lauteilta tai takkahuoneen sohvalta. Kokoustaminen saa heti rennomman tunnelman ja mikäpä olisi suomalaisempaa paikkaa hyvin päätösten tekoon. Mieli pysyy virkeänä, jos uskaltaudutte raikkaaseen järvipulahdukseen ja miksipäs ei, Sääksjärvi on yksi Suomen kirkasvetisimmistä järvistä.  Takkahuoneesta löytyy myös kokoustekniikkaa. Saunarakennuksessa on kaksi saunaa, joissa saunoo yhtäaikaa noin 20 henkilöä. Takkatupa on saunojen välissä ja sinne mahtuu mukavasti noin 15 henkilöä. Keittiömme loihtii teille herkulliset kokoustarjoilut ja halukkaat voivat grillata makkaraa takassa.