Pikkujoulut

Kotorannan kotapikkujoulut

Koe ikimuistoiset pikkujoulut läheistesi seurassa lumoavassa kodassa, nauttien lämmöstä ja valosta, samalla rentoutuen mukavilla porontaljoilla. Voitko kuvitella parempaa tapaa viettää pikkujouluja? Meidän keittiömme loihtii maistuvat herkut, jotka hemmottelevat makunystyröitäsi. Anna arjen kiireiden haihtua äänimaljarentoutuksen avulla.

Takaamme unohtumattoman pikkujouluelämyksen, joka jättää jäljen sydämeesi pitkäksi aikaa!

Kotorannan paljupikkujoulut

Tule viettämään unohtumattomia pikkujouluja yhdessä työ-, harrastus-, järjestö- tai kaveriporukkasi kanssa. Tarjoamme teille ainutlaatuisen tilaisuuden koko rantasaunarakennuksemme hyödyntämiseen, jossa saatte nauttia kahdesta löylyrikkaasta saunasta ja takkatuvasta.

Ihanan lämpimään paljuun mahtuu koko porukka virkistäytymään, ja rohkeimmat voivat pulahtaa myös raikkaaseen avantoon. Takkatuvassa voitte nauttia musiikista, laulaa karaokea ja tuntea takkatulen lempeän hehkun. Keittiömme loihtii teille herkullista ruokaa, ja unohtumattoman tunnelman kruunaa Kotorannan glögi.

Huolella valitut raaka-aineet herkullisiin ruokiin

Pikkujouluihin kuuluu Suomessa kiinteästi ruoka. Tämä herkullinen ateria on puheenaiheena ympäri vuoden, ja olemme ajatelleet teitä etukäteen tarjoamalla joko perinteisen joulubuffeen tai hieman erilaisen vaihtoehdon. Kotorannassa meillä on A-oikeudet, joten voimme ehdottaa aterioiden kanssa täydellisesti sopivia juomia. Syksyllä varmistamme tuotteiden saatavuuden, jolloin päivitämme tiedot myös nettisivuillemme.

Murhamysteeri ja M/S Kotoranta pikkujoulut

Murhamysteeri pikkujoulut

Kuka murhasi ja kenet? Tule selvittämään selkäpiitä kutkuttava rikosmysteeri. Luvassa unohtumaton ilta, jossa synkkä salaisuus odottaa ratkaisuaan. Astu mysteerin maailmaan ja ota osaa ainutlaatuiseen joulutapahtumaan, joka lumoaa niin jännityksellään kuin herkullisella tarjoilullaan.

M/S Kotoranta

Suuntaa kohti Sääkjärveä ja astu M/S Kotorannan kyytiin. Tämä rakkauden laiva vie sinut risteilyn huumaan, buffetpöytineen, karaoke- ja tanssibaareineen. Nauti upeasta illasta yhdessä veden äärellä.

Pikkujouluihin on myös mahdollista yhdistää saunominen, paljuilu, majoitus ja monia muita aktiviteetteja, jotta juhlasta tulee täydellinen kokonaisuus. Tervetuloa unohtumattomaan seikkailuun!