Kotorannan tilaisuudet

Seuraavat tapahtumat

woman beside window panel

Seuraavat tapahtumat

Järjestämme yhdessä Hyvinvointilomien kanssa lomaviikkoja erilaisille perheille, lasten kanssa tai ilman, lemmikkikin saattaa joskus olla mukana. Meillä on myös yksityistilaisuuksia, sekä yritysten tapahtumia. Erään yhteistyökumppanin kanssa järjestämme mukavia musiikki-iltoja kodassa tai grillikatoksen luona. Illoissa on tarjoiltu pientä suolapalaa. Olemme pitäneet myös laskiaisriehoja, karaokeiltoja, sienestysretkiä ja monen moista muuta.

Juhlat

woman beside window panel

Ikimuistoiset juhlat veden äärellä

Upealla paikalla veden äärellä, keskellä puhdasta luontoa, sijaitseva Kotoranta tarjoaa juhlillesi rauhalliset puitteet. Kotoranta on kauniin ja rauhallisen sijaintinsa vuoksi suosittu perhejuhlien järjestämispaikka. Parvekkeella voit rentoutua edessä auvautuvassa järvimaisemassa maukkaan juhla-aterian jälkeen tai vilvoitella iloisen letkajenkan jälkeen. Parvekkeella voi toki nauttia kahvitkin mutta tilaa ei välttämättä löydy koko seurueelle.

Ryhmän minimikoko on 20 henkeä ja enintään saliin mahtuu 60 henkilöä. Cateringpalvelut tulevat tietenkin Kotorannan omasta keittiöstä. Meillä on A-oikedet, joten hoidamme myös juhlajuomat paikalle puolestasi.

Retriitit

woman beside window panel

Ylivertainen retriittipaikka

Kotoranta sijaitsee rauhallisen, puhtaan ja tuoksuvan luonnon keskellä. Rannassa voit kuunnella laineiden rauhoittavaa liplatusta tai metsässä kaunista linnun laulua. Kotoranta tarjoaa majoitusmahdollisuuden sekä puhdasta lähiruokaa retriittivieraille. Paikka voidaan ryhmäkoosta riippuen varata vain teille. Rantasaunassa voitte tehdä jalkakylpyjä tai takkahuoneeseen voidaan siirtää hierojan vastaanotto. Päärakennuksessa voimme toki tarjota teille muutakin hemmottelua, kuten jäsenkorjausta, ravitsemusterapiaa tai joogaa. Kerro tarpeesi, me pyrimme toteuttamaan sen.

Ota yhteyttä!

010 387 5802

myynti@kotoranta.fi