Retriitit
woman sitting in front of table

Voimaannuttavat retriittimme

Oletko menettänyt mielenrauhasi ainaiseen arjen hössötykseen? Tuntuuko, että olet hukassa itsesi kanssa, etkä muista enää mitään? Miksi ei jaksa enää tehdä kuutta asiaa kerralla, vaikka viime kesänä jaksoi seitsemää?
Nyt on aika rauhoittumiseen ja latautua luonnon äärellä. Ota aikaa itseäsi varten. Retriiteissämme rentoudutaan ja kuunnellaan  kehoa-, mieltä- ja sisintä. Retriiteissä on erilaisia henkiseen kasvuun liittyviä teemoja, joihin syvennytään rentoutusten, luonnossa liikkumisen, kehotyöskentelyn ja meditaatioiden sekä läsnäoloharjoitusten ja kehotyöskentelyn keinoin. Ota askel kohti mielenrauhaa.

woman sitting in front of table

Pikkujoulu Yin

Tervetuloa tutustumaan rentouttavaan YIN joogaan live musiikin kera. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta joogasta.
Yin jooga on passiivinen ja terapeuttinen joogamuoto. Se rauhoittaa sekä kehoa että mieltä. Tällä tunnilla kuulet kitaran säestyksellä rentouttavia ja rauhoittavia joululauluja sekä mantroja. Pysähdy hetkeksi kiireen keskellä ja löydä hyvä joulumieli itsellesi.
Yin joogaharjoituksessa keskitymme oman kehon kuunteluun ja hengityksen tarkkailuun. Se on vastakohta sille kaikelle suorittamiselle, mistä päivämme helposti täyttyvät. Yin jooga-asennot tehdään pääasiassa lattian tasalla istuen tai makuulla ja niissä pyritään vaikuttamaan kehon syvimpiin osiin: sidekudoksiin, niveliin, hermostoon ja omaan sisimpään.
Yin jooga sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneita oman kehon ja mielen hyvinvoinnista. Jos sinulla on pitkään jatkunutta jäykkyyttä ja särkyjä kehossasi tai mielialanvaihteluita, väsyneisyyttä tai ylivirittyneisyyttä silloin Yin jooga on juuri sitä mitä tarvitset. Saat meiltä kaikki välineet lainaksi. Pukeudu lämpimästi ja ota villasukat mukaan. Halutessasi voit ottaa omat välineet mukaan.
Tarjolla luomuglögiä ja suklaata.
Aika: la 11.12.2021, 14.00-16.30
Hinta:48,00 sis alv 10%
Ilmoittaudu:myynti@kotoranta.fi 2.12.2021 mennessä, veloitukseton peruutus 14vrk ennen tapahtumaa.
Paikkoja on rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.
Tutustuthan ystävällisesti peruutusehtoihin.
Ohjaaja: Heinikki, Heidi Harju.
Heinikki säveltää, sanoittaa, laulaa ja tuo ripauksen taikaa joogatunnille.

 

Ota yhteyttä!

010 387 5802

myynti@kotoranta.fi