Tervetuloa uusille nettisivuillemme!

Olemme innoissamme ja ylpeitä ilmoittaessamme, että olemme juuri julkaisseet uudet ja uudistetut verkkosivumme! Tervetuloa tutustumaan uuteen sivustoomme ja löytämään kaikki tarvittavat tiedot, resurssit ja tapahtumat yhdistyksemme toiminnasta.

Uudet verkkosivumme on suunniteltu teitä ajatellen. Ne tarjoavat selkeän ja helppokäyttöisen käyttöliittymän, joka auttaa teitä navigoimaan sivustolla saumattomasti. Voitte tutustua yhdistyksemme historiaan, tavoitteisiin ja arvoihin, sekä löytää tietoa vapaaehtoisista ja siitä kuinka voit tulla mukaan toimintaamme.

Täällä sivujemme ajankohtaista-osiossa jaamme ajankohtaisia artikkeleita, vinkkejä ja inspiraatiota yhdistyksemme aihepiirien ympäriltä. Haluamme pitää teidät ajan tasalla siitä, mitä Kotorannassa milloinkin tapahtuu.

Olemme tehneet valtavasti työtä uusien verkkosivujemme parissa ja toivomme, että ne vastaavat tarpeitanne ja odotuksianne. Pyrimme jatkuvasti parantamaan käyttökokemusta ja olemme avoimia palautteelle. Jos teillä on mitään kommentteja, kysymyksiä tai ehdotuksia, ottakaa rohkeasti yhteyttä. Haluamme kuulla mielipiteenne ja auttaa teitä parhaalla mahdollisella tavalla.

Tervetuloa tutustumaan uusiin verkkosivuihimme ja löytämään kaikki entistä helpommin!