Yleistä

Yleistä tietoa Lomakoti Kotorannasta

Tarjoamme sinulle Lomakoti Kotorannassa uniikin kokemuksen, jossa yhdistyy aina juuri tarpeesi mukaan modernit majoitus-, ruokailu-, kokous- sekä juhlapalvelut.

Astu mukaan lämpimään tunnelmaamme, jossa ammattitaitoinen henkilökuntamme loihtii täydelliset puitteet sinulle kiireettömälle rentoutumiselle, aktiivilomalle tai vaikkapa unohtumattomalle tapahtumalle. Anna meidän toteuttaa unelmiesi loma, juhla tai tilaisuus.

Kotoranta sijaitsee Nurmijärvellä upean vehreän luonnon keskellä, kirkasvetisen Sääksjärven rannalla. Meille on helppo tulla joko julkisilla kulkuneuvoilla tai vaikka omalla autolla, sillä Helsingin keskusta sijaitsee vain noin 45 minuutin ajomatkan päässä.

Seuraa meitä somessa

Seuraa meitä facebookissa ja instagramissa. Sieltä löydät tiedotteemme, kerromme yhdistyksen tapahtumista, hankkeista ja tärkeistä uutisista.

Somestamme löydät kiinnostavaa luettavaa ja hyödyllistä tietoa, joka liittyy yhdistyksen toimintaan ja sen tarjoamiin palveluihin.  Vieraile myös nettisivuillamme säännöllisesti, jotta pysyt ajan hermoilla ja tiedät, mitä Kotorannassa puuhataan.

Kotorannan tarina

Yhdistyksemme tarina alkoi vuonna 1946, kun joukko innostuneita ja sitoutuneita ihmisiä kokoontui yhteen jakamaan yhteisen intohimon ja tavoitteen. Alun perin pienimuotoisena ajatuksena syntynyt Kotoranta on vuosien varrella kasvanut ja kehittynyt monipuoliseksi palveluntarjoajaksi alallaan.

man and woman laughing while sitting in front of laptops

Vapaaehtoiset ovat avainroolissa Kotorannan toiminnassa

Kotorannan toiminnassa vapaaehtoisilla on keskeinen merkitys. He ovat sydän ja sielu yhteisöllemme, tuoden arvokasta panosta ja välittäen lämpöä jokaiseen päivään. Vapaaehtoistemme tuki ja sitoutuminen mahdollistavat monipuolisen toimintamme ja tapahtumien järjestämisen. He luovat yhteisöön iloisen ja välittävän ilmapiirin, joka tekee Kotorannasta paikan, jossa jokainen tuntee kuuluvansa. Kiitos vapaaehtoisillemme – te olette meille korvaamattomia!