Yleistä

Ajankohtaista

Tervetuloa Kotorannan nettisivuille! Täältä löydät ajankohtaiset tiedotteemme, jotka pitävät sinut ajan tasalla yhdistyksen tapahtumista, hankkeista ja tärkeistä uutisista. Sivuiltamme löydät kiinnostavaa luettavaa ja hyödyllistä tietoa, joka liittyy yhdistyksen toimintaan ja sen tarjoamiin palveluihin. Haluamme pitää sinut informoituna ja osallistua yhteisön kehittämiseen. Vieraile sivuillamme säännöllisesti, jotta pysyt ajan hermoilla ja tiedät, mitä Kotorannassa

Kotorannan tarina

Yhdistyksemme tarina alkoi vuonna 1946, kun joukko innostuneita ja sitoutuneita ihmisiä kokoontui yhteen jakamaan yhteisen intohimon ja tavoitteen. Alun perin pienimuotoisena ajatuksena syntynyt Kotoranta on vuosien varrella kasvanut ja kehittynyt monipuoliseksi palveluntarjoajaksi alallaan.

man and woman laughing while sitting in front of laptops

Vapaaehtoiset ovat avainroolissa Kotorannan toiminnassa

Kotorannan toiminnassa vapaaehtoisilla on keskeinen merkitys. He ovat sydän ja sielu yhteisöllemme, tuoden arvokasta panosta ja välittäen lämpöä jokaiseen päivään. Vapaaehtoistemme tuki ja sitoutuminen mahdollistavat monipuolisen toimintamme ja tapahtumien järjestämisen. He luovat yhteisöön iloisen ja välittävän ilmapiirin, joka tekee Kotorannasta paikan, jossa jokainen tuntee kuuluvansa. Kiitos vapaaehtoisillemme – te olette meille korvaamattomia!