Vapaaehtoiset

Vapaaehtoiset merkittävässä roolissa Kotorannassa

Vapaaehtoistyöllä on ollut merkittävä rooli koko Kotorannan pitkän historian. Lomakotia ei olisi voinut pyörittää ilman vapaaehtoisten apua. Vuosikymmenten kuluessa tarvittiin kymmenien naisten merkittävä panos, jotta talo oli mahdollista pitää toiminnassa. Alkujaan vapaaehtoiset olivat naisia, vuosikymmenien kuluessa on miehiä on myös liittynyt vapaaehtoisiksi. Ammattitaitoisen henkilökunnan huolehtiessa asiakkaiden hyvinvoinnista, tarvitaan apua hyvin erilaisissa tehtävissä. Keittiön avustavista tehtävistä kunnossapito tehtäviin. Vuosien varrella vapaaehtoisille on kertynyt upeita ja ainutlaatuisia kokemuksia asiakaskohtaamisista sekä yhteistyöllä hoidetuista projekteista. Kiitos kuuluu heille kaikille! Tule luomaan oma tarinasi meidän upeaan vapaaehtoisporukkaan.

Tehtävät

Tarjolla on hyvin moninaisia tehtäviä oman osaamisen ja mieltymysten mukaisesti. Vapaaehtoisena voi toimia lomaviikoilla, olemalla henkilökunnan apuna päivän toiminnoissa tai vaikkapa asiakkaiden kuultelevana korvana. Osallistujia kaivataan myös talkoo apuna ja erinäisissä kunnossapito ja korjaustöissä. Innokkaat vapaaehtoiset tuovat tärkeän osan onnistuneille tuetuille lomille. Lomaviikon aikana autat meitä pienissä puuhissa päivän mittaan sekä seurustelet asiakkaiden kanssa. Lomaviikon ajan asut täysihoidolla Kotorannassa, voit myös osallistua lomaohjelmaan. Tehtäviä on keittiön avustavat tehtävät, lomaohjaajan avustaminen lomaohjelmassa tai vaikkapa lastenhoito. Asiakkaidemme kanssa grillaaminen sekä kuuntelevana korvana oleminen. Toinen tapa auttaa on esimerkikisi osallistua joka vuotisiin talkoisiin sekä muihin ylläpidollisiin tehtäviin.

Edut

Vapaaehtoistyöntekijämme saavat vaivan palkaksi vatsan täyteen maittavaa kotiruokaa, mahdollisuuden nauttia iloisten loma-asiakkaiden ja henkilökunnan seurasta sekä Kotorannan mahtavista puitteista ja maastoista. Koronapandemian helpottaessa pääsemme toivon mukaan jälleen järjestämään yhteisiä ideariihi -iltoja ja vapaaehtoisten yhteisiä illanviettoja, joissa vapaaehtoistyöntekijät pääsevät tutustumaan toisiinsa.

Jos olet kiinnostunut vapaaehtoistoiminnasta, ole rohkeasti yhteydessä.

Hallituksen puheenjohtaja Seija Marjovuori

puhelin 050 430 6544

Tervetuloa joukkoomme!