Kotorannan palvelut yrityksille

Kokoukset ja koulutukset

woman beside window panel

Kotorannan voimaannuttavassa ympäristössä kokoukset ja koulutukset sujuvat energisesti. Upea järvimaisema edistää uusia ideoita ja antaa neuvotteluillekin sujuvan pohjan. Keittiömme valmistaa teille kokoustarjoilut, jotka sopivat tilaisuutenne luonteeseen. Lomaohjaajamme tuo lisäpotkua kokoukseen vetämällä tauolla halutessanne vaikka taukojumpan. Energiaa kokoukseen antaisi varmasti virkistävä pulahdus Sääksjärveen. Kotorannan voimaannuttavassa ympäristössä kokoukset sujuvat energisesti. 

Virkistyspäivät

woman beside window panel

Kotorannan yksi vahvuuksista on sen ympärillä oleva kaunis kangasmetsä. Metsässä risteilevät polut houkuttelevat heittäytymään sammaleelle ja voimaantumaan hurmaavasta tuoksusta. Lomaohjaajamme räätälöi juuri teidän tarpeisiinne sovivan ohjelman. Kangasmetsistä löytyy joka vuosi paljon mustikoita, puolukoita ja herkullisia sieniä. Entäs, jos pakataan mukaan nokipannut ja pullataikina, paistetaan rannan grillikatoksessa yhdessä tikkupullaa. Tai entäs tiimien väliset soutukisat läheiseen saareen? Räätälöimme teille virkistyspäivän ohjelman, joka on sopiva kaiken kuntoisille työntekijöillenne.

Pikkujoulut

woman beside window panel

Tuntuuko pikkujoulujen järjestäminen jättiurakalle? Jätä pikkujoulujen ideointi meidän huoleksemme. Järjestämme ikimuistoiset pikkujoulut, mistä halutessanne löytyy perinteistä jouluruokaa, joulupukki ja joululaulut. Mitä jos sittenkin heitettäisiin tittelit pois ja syötäisiin pikkujouluissa meksikolaista ruokaa? Ideoidaan yhdessä Kotorantaan juuri teidän näköisenne näköisenne pikkujoulut.

Ota yhteyttä!

010 387 5802

myynti@kotoranta.fi