Kotorannan palvelut yrityksille

Kokoukset ja koulutukset

woman beside window panel

Kotorannan luonnonläheisessä ympäristössä kokoukset ja koulutukset sujuvat energisesti. Upea järvimaisema edistää uusia ideoita ja antaa neuvotteluillekin sujuvan pohjan. Keittiömme valmistaa teille kokoustarjoilut, jotka sopivat tilaisuutenne luonteeseen. Lomaohjaajamme tuo lisäpotkua kokoukseen vetämällä tauolla halutessanne vaikka jooga hetken. Energiaa kokoukseen antaisi varmasti myös virkistävä pulahdus Sääksjärveen. Voitte valita kokoustilan useammasta vaihtoehdosta.

Virkistyspäivät

woman beside window panel

Kotorantaa ympäröi upea luonto vuoden ajasta riippumatta. Kokoamme juuri teidän porukalle täydellisen virkistys/tyky/tyhypäivän. Haluatteko aktiivista puuhaa, rentoutumista tai vaikka jotain ihan uutta? Tarjoamme laajan repertuaarin mahdollisuuksia ja yksilöllisesti muokattuja kokonaisuuksia. Kokonaisuudet sisältävät ohjelman, tilat ja tarjoilun, teidän ei tarvitse muuta kuin tulla paikalle nauttimaan.

Pikkujoulut

woman beside window panel

Tuntuuko pikkujoulujen järjestäminen jättiurakalle? Jätä pikkujoulujen ideointi meidän huoleksemme. Järjestämme ikimuistoiset pikkujoulut, mistä halutessanne löytyy perinteistä jouluruokaa, joulupukki ja joululaulut. Mitä jos sittenkin heitettäisiin tittelit pois ja syötäisiin pikkujouluissa meksikolaista ruokaa? Ideoidaan yhdessä Kotorantaan juuri teidän näköisenne näköisenne pikkujoulut.

Ota yhteyttä!

010 387 5802

myynti@kotoranta.fi