Kokoukset ja koulutukset
woman sitting in front of table

Järjestetään kokouksestanne voimaannuttava kokemus

Tarjoamme teille rauhalliset puitteet kokouksenne pitopaikaksi. Upea järvimaisema edistää uusia ideoita ja antaa neuvotteluillekin sujuvan pohjan. Keittiömme valmistaa teille kokoustarjoilut, jotka sopivat tilaisuutenne luonteeseen. Huolehdimme tietenkin paikalle myös kokoustekniikan.
Ammattitaitoiset ohjaajamme tuovat lisäpotkua kokoukseen vetämällä tauolla halutessanne vaikka taukojumpan. Tai miltä kuullostaisi nokipannukahvit grillikatoksessa, itse paistamasi tikkupulla, kermavaahdon ja valitsemasi hillon kera. Pullataikinan keittiömme valmistaa teille valmiiksi. Energiaa kokoukseen antaisi varmasti virkistävä pulahdus Sääksjärveen. Lisähöysteillä tai ilman, Kotorannan voimaannuttavassa ympäristössä kokoukset sujuvat energisesti. Kerro meille tarpeenne ja me valmistamme teille sopivan paketin.
Kotorannassa on A-oikeudet, mikäli haluat nostaa maljan palaverinne aluksi.

Jätä koulutusjärjestelyt meidän huoleksemme

Räätälöimme teille mielellämme juuri tarpeenne mukaisen kokous- tai koulutuspaketin oheisohjelmineen.

Luentosalistamme on näkymä mäntyrinteeseen, mikä laskee suoraan järveen. Luentosalissa on kahden hengen pöytiä, mitkä helposti taipuvat eri muotoihin ympyrästä luokkamuotoon. Aamiainen ja lounas onnistuu kätevästi herkullisesta noutopöydästämme.

Hinnasto, sis. alv

Puolipäiväkokous,
sisältää luentosalin, aamiaisen ja lounaan                                    26 euroa / henkilö

Koko päivän kokous,
sisältää luentosalin, aamiaisen ja lounaan
sekä iltapäiväkahvin ja kakkupalan                                                33 euroa / henkilö

Luentosali,
ilman palveluita                                                                                  30 euroa / tunti

 

people laughing and talking outside during daytime
woman sitting in front of table

                 Kokous kodan tulilla

Sanokaa heipat kokoustekniikalle ja webkameroille ja pitäkää kokous tai tiimipalaveri pihapiirimme kodassa. Kotamme on tilava ja sinne mahtuu helposti 30 henkilöä. Nauttikaa kahvit nokipannusta, lounaan voitte syödä  Kotorannan buffeesta. Välissä voitte käydä haistelemassa metsän tuoksuja ympäröivässä luonnossa ja hakea metsästä marjoja tai sieniä kotiin tuliaisiksi.

Kota on kokoukselle niin erilainen miljöö, että ideat pulppuavat ja ujoimmatkin saavat suunsa auki. Puheenvuoroa odotellessa, voit lisätä vaikka tulipesään klapeja, valmistaa tikkupullaa tai hörppiä pannukahvia.

 

Kokousta saunoen ja takkatulesta nauttien

Rantasaunamme ikkunasta avautuu supisuomalainen järvimaisema. Voitte kuunnella järven rauhoittavaa liplatusta saunan lauteilta tai takkahuoneen sohvalta. Kokoustaminen saa heti rennomman tunnelman ja mikäpä olisi suomalaisempaa paikkaa hyvin päätösten tekoon. Mieli pysyy virkeänä, jos uskaltaudutte raikkaaseen järvipulahdukseen ja miksipäs ei, Sääksjärvi on yksi Suomen kirkasvetisimmistä järvistä.  Takkahuoneessa ei ole kokoustekniikkaa mutta osaamme käyttää luovuuttamme, jos sellaista todella tarvitset. Saunarakennuksessa on kaksi saunaa, joissa saunoo yhtäaikaa noin 20 henkilöä. Takkatupa on saunojen välissä ja sen yhteydessä on myös keittiö. Keittiössä ei tarvitse näissä kokouksissa itse aikaa kuluttaa vaan tarjoilemme keittiöltä ateriat ja saunajuomat tilauksenne mukaisesti.

people laughing and talking outside during daytime

Ota yhteyttä!

010 387 5802

myynti@kotoranta.fi