Pikkujoulut
woman sitting in front of table

Murhamysteeri ja M/S Kotoranta pikkujoulut

Murhamysteeri pikkujoulut

Kuka murhasi ja kenet? Tule selvittämään selkäpiitä kutkuttava rikosmysteeri. Samalla nauttien herkullisesta tarjoilusta ja hyvistä ruuista. 

M/S Kotoranta 

Loveboat simulaattori Sääkjärvellä. Kotorannan miehistö luotsaa sinut risteilyn huumaan, buffetpöytineen, karaoke- ja tanssibaareineen. 

Pikkujouluihin voi yhdistää saunat, paljun, majoittumisen sekä muuta aktiviteettiä.

Kotorannan kotapikkujoulut

Onko ihanampaa paikkaa viettää pikkujouluja kuin kodassa, nauttia tulen tuomasta lämmöstä ja valosta, istuen porontaljoilla. Keittiömme loihtii teille herkulliset tarjoilut ja voitte esimerkiksi kadottaa arjen kiireet äänimaljarentoutuksella.

people laughing and talking outside during daytime

Kotorannan Paljupikkujoulut.

Tule viettämään ikimuistoisia pikkujouluja työ-, harrastus-, järjestö-, tai kaveriporukalla. Teille on varattu koko rantasaunarakennuksemme, jossa 2 lämmintä saunaa ja takkatupa. Lämpimänä odottavaan paljuun mahtuu koko porukka ja avannossa on ihana käydä virkistäytymässä. Takkatuvassa voi nauttia musiikista, karaokesta ja takassa tanssivien liekkien lämmöstä, keittiömme loihtimista herkuista ja Kotorannan glögistä. 

Huolella valitut raaka-aineet herkullisiin ruokiin

Pikkujouluihin kuuluu Suomessa kiinteästi ruoka. Tästä ateriasta puhutaan koko vuosi ja siksi olemmekin ajatelleet teille valmiiksi joko perinteisen joulubuffeen tai vähän erilaisen buffeen.
Kotorannassa on A-oikeudet ja siten voimme sopia aterioihin myös sopivat juomat. Varmistamme tuotteiden saatavuuden syksyllä, joten tiedot lisätään nettisivuillemme silloin.

Ota yhteyttä!

010 387 5802

myynti@kotoranta.fi