Pikkujoulut
woman sitting in front of table

Pikkujoulut ovat vuoden odotetuin tapahtuma

Mutta tuntuuko pikkujoulujen järjestäminen jättiurakalle? Jätä pikkujoulujen ideointi meidän huoleksemme. Järjestämme ikimuistoiset pikkujoulut, mistä halutessanne löytyy perinteistä jouluruokaa, joulupukki ja joululaulut. Mitä jos sittenkin heitettäisiin tittelit pois ja syötäisiin pikkujouluissa meksikolaista ruokaa? Ideoidaan yhdessä Kotorantaan juuri teidän näköisenne näköisenne pikkujoulut.

Kotorannan kotapikkujoulut

Onko ihanampaa paikkaa viettää pikkujouluja kuin kodassa, nauttia tulen tuomasta lämmöstä ja valosta, istuen porontaljoilla. Keittiömme loihtii teille valintaisesti  lohi-fetapiirakkaa tai sienipiirakkaa. Lisäksi tarjolla Kotorannan glögiä, kahvia, pipareita, luumutorttuja ja konvehteja.

Hinta 350€ sisältäen 3 tuntia kodan käyttöä, ruokatarjoilun 10 henkilölle, 2 pulloa valintaista Kotorannan glögiä (alkoholillinen tai alkoholiton).

people laughing and talking outside during daytime

Kotorannan Paljupikkujoulut.

Tule viettämään ikimuistoisia pikkujouluja työ-, harrastus-, järjestö-, tai kaveriporukalla. Teille on varattu koko rantasaunarakennuksemme, jossa 2 lämmintä saunaa ja takkatupa. Lämpimänä odottavaan paljuun mahtuu koko porukka ja avannossa on ihana käydä virkistäytymässä. Takkatuvassa voi nauttia musiikista, takassa tanssivien liekkien lämmöstä, keittiömme loihtimista herkuista ja Kotorannan glögistä.
Tarjolla riistakiusausta tai mifu-kasviskiusausta sekä punajuuria ja suolakurkkuja, jouluista panna cottaa, kahvia, pipareita ja konvehteja.
Hinta 600 €, sisältää 3 tuntia saunoja ja paljua, takkatuvan illalle (max. klo 24 asti), ruokatarjoilun 10 henkilölle, pyyhkeet ja 2 pulloa valintaista Kotorannan glögiä (alkoholillinen tai alkoholiton).

Skumppaa ja vaahtokarkkeja

vr. nokipannukahvit ja tikkupullat

Kotorannassa on suuri grillikatos järven rannassa. Siellä olemme keitelleet nokipannukahveita ja paistelleet tikkupullaa. Nokipannukahvi maistuu todella hyvälle pikku pakkasessa ja tikkupullan päälle kun ripotellaan kyytipojaksi kanelisokeria niin eipä ole kombolla voittanutta.

Huolella valitut raaka-aineet herkullisiin ruokiin

Pikkujouluihin kuuluu Suomessa kiinteästi ruoka. Tästä ateriasta puhutaan koko vuosi ja siksi olemmekin ajatelleet teille valmiiksi joko perinteisen joulubuffeen tai vähän erilaisen buffeen.
Kotorannassa on A-oikeudet ja siten voimme sopia aterioihin myös sopivat juomat. Varmistamme tuotteiden saatavuuden syksyllä, joten tiedot lisätään nettisivuillemme silloin.

Ota yhteyttä!

010 387 5802

myynti@kotoranta.fi