Virkistyspäivät
woman sitting in front of table

Virkisty luonnosta

Kotorannan yksi vahvuuksista on sen ympärillä oleva kaunis kangasmetsä. Metsässä risteilevät polut houkuttelevat heittäytymään sammaleelle ja voimaantumaan hurmaavasta tuoksusta. Ohjaajamme räätälöi juuri teidän tarpeisiinne sopivan ohjelman. Kangasmetsistä löytyy joka vuosi paljon mustikoita, puolukoita ja herkullisia sieniä. Entäs, jos pakataan mukaan nokipannut ja pullataikina, paistetaan rannan grillikatoksessa yhdessä tikkupullaa. Tai entäs tiimien väliset soutukisat läheiseen saareen? Räätälöimme teille virkistyspäivän ohjelman, joka on sopiva kaiken kuntoisille työntekijöillenne.

Kuka on vika järvessä?

Virkistypäivän kuuluu tietenkin mukava yhdessäolo ja pieni terveellinen puuhastelu. Mikä virkistäisikään paremmin kuin Sääksjärven kirkas vesi. Sinne on ihana pulahtaa pienen hikoilun jälkeen. Toki pääset saunaankin, meillä on mahdollista sekä miesten, että naisten saunaan.
Järvellä on tietenkin tärkeä virkistävä vaikutus mutta kuvittele kesäauringon laineista heijastuvat kuvajaiset väreilevissä rantakoivujen lehdissä. Kauniin luontoympäristön voi kokea myös muilla aisteilla. Uidessa pääsee sisälle veteen — sisään kauneuden maailmaan. Luonto ottaa syliinsä, kun antaa sen tapahtua ja antaa itselleen luvan nauttia kaikesta siitä, mitä luonto uintiympäristönä tarjoaa. Kauneuteen voi kirjaimellisesti sukeltaa!

Ota yhteyttä!

010 387 5802

myynti@kotoranta.fi